Σχετικά με μας

Loading ...

Non Stop RadioΟ σταθμός της πόλης!

Το Διαδικτυακό ραδιόφωνο ξεκίνησε τη δυναμική παρουσία στο χώρο από το 2011..

Μετά απο μια πολυετή πείρα στον χώρο τον ερτζιανών κυμμάτων των Fm αποφασίσαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνον στήν μετάδοση εκπομπής μέσο διαδικτύου.... Μεταδίδουμε διαδικτυακά απο την Ελλάδα... Το Panel του ραδιοφώνου μας Αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα,γνώση και αγάπη για την μουσική.. Σκοπός είναι να προσελκύσουμε και να φέρουμε στήν παρέα μας και τους πιο απαιτητικούς ακροατές προσφέροντάς τους μοναδικές μουσικές απολαύσεις! Συντονίσου με όλη την αγαπημένη σου μουσική από το χτές αλλά και το σήμερα χωρίς διακοπές! Aπόλαυσε 24 ώρες τα καλύτερα την μουσική και την ποιότητα ήχου που πραγματικά θα ήθελες να ακούσεις...To Non Stop Radio είναι ένας κορυφαίος μουσικός διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός με ελληνική και ξένη μουσική, ενώ μεταδίδει και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Εκπέμπει από την Ελλάδα και έχει σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα... "Η μουσική μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, γιατί μπορεί να αλλάξει τους ανθρώπους". Διαδικτυακό Non Stop Radio... 24 ώρες μόνο μούσικη..

NonStopRadioΕπικοινωνήστε μαζί μας

  Όνομα (required)*
  Email (required)*
  Θέμα (required)*
  Κείμενο (Message)

  Non Stop Radio & Melodia KerkyraΤο Ραδιόφωνο Για πολύ Απαιτητικούς Ακροατές

  "Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της "ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΔΕΜ "."
  Non Stop Radio & Melodia Kerkyra
  Thanasis Martz Kerkyra _ Corfu
  "To Non Stop Radio είναι ένας κορυφαίος μουσικός διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός με ελληνική και ξένη μουσική, ενώ μεταδίδει και τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Εκπέμπει από την Ελλάδα και έχει σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα... "Η μουσική μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, γιατί μπορεί να αλλάξει τους ανθρώπους". Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Non Stop Radio... 24 ώρες μόνο μούσικη..
  Non Stop Radio & Melodia Kerkyra
  Thanasis Martz Kerkyra _ Corfu
  "Μετά απο μια πολυετή πείρα στον χώρο τον ερτζιανών κυμμάτων των Fm αποφασίσαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνον στήν μετάδοση εκπομπής μέσο διαδικτύου.... Μεταδίδουμε διαδικτυακά απο την Ελλάδα... Το Panel του ραδιοφώνου μας Αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα,γνώση και αγάπη για την μουσική.. Σκοπός είναι να προσελκύσουμε και να φέρουμε στήν παρέα μας και τους πιο απαιτητικούς ακροατές προσφέροντάς τους μοναδικές μουσικές απολαύσεις! Συντονίσου με όλη την αγαπημένη σου μουσική από το χτές αλλά και το σήμερα χωρίς διακοπές! Aπόλαυσε 24 ώρες τα καλύτερα την μουσική και την ποιότητα ήχου που πραγματικά θα ήθελες να ακούσεις....."
  Non Stop Radio & Melodia Kerkyra
  Thanasis Martz Kerkyra _ Corfu